Βαθμολογία

Με πρωταγωνιστή τον Κακαβίτση ο Ηρακλής, 0-2 το Αργυροπούλι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιώργο Κακαβίτση, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, ο Ηρακλής Λάρισας νίκησε 2-0 στο Αργυροπούλι την τοπική Δόξα, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γηραιού με τη νίκη της αυτή ανέβηκε στους 63 βαθμούς και αποσπάστηκε κατά πέντε από τον Φαλανιακό, που γκέλαρε στο εντός έδρας 1-1 με τον Αμπελωνιακό. Από την άλλη το Αργυροπούλι παρέμεινε στους 26 βαθμούς και στο -4 από την απευθείας παραμονή.

Τα γκολ του έμπειρου φορ του Ηρακλή ήταν σε καίρια σημεία της αναμέτρησης, με το πρώτο να το επιτυγχάνει στο 43' της αναμέτρησης, ενώ το τελικό 0-2 το σημείωσε πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μπουμαρσόπουλου.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Α., Α’ Βοηθός: Γκαρέλης Κ., Β’ Βοηθός: Δεδικούσης Γ.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος Α., Χατζής Γ., Μπαχτσιβάνος Α., Kurbati D., Φορτούνας Α., Σχοινάς Ι. (88′ Κόκκορας Β.), Δίχρης Ρ., Γκαραγκούνης Ε. (88′ Καλόγηρος Α.), Τσούτσας Α., Αετόπουλος Δ., Βογιατζής Ε.

Ηρακλής Λάρισας: Καραναστασής Π., Λάμπρου Χ., Δολιάνης Α. (58′ Νάστας Α.), Φορτομάρης Ν., Γιαννακόπουλος Α., Ντιντής Α., Μανιώτης Α., Χριστίδης Ι. (87′ Κυριάκης Β.), Ζαφειρίου Σ., Φώτος Γ. (82′ Γκιουρσάνης Η.), Κακαβίτσης Γ.(89′ Ραχής Κ.).