Βαθμολογία

Με τεσσάρα πιο κοντά στην τετράδα ο ΠΟΕ

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (6/4) η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας η οποία νίκησε 4-1 στην Αμυγδαλέα τον τοπικό Αετό για την 25η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα πέρασε με καρέ, τέσσερα γκολ, από την Αμυγδαλέα και με τα δύο τεσσάρια στη βαθμολογιά, οι 44 βαθμοί της, πλησιάσε την τέταρτη θέση που είναι και ο στόχος. Από την άλλη η Αμυγδαλέα παρέμεινε στους 22 και κοιτάζει πλέον τους αγώνες play-out.

O ΠΟΕ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 13' με τέρμα του Κυρίτση, για να κάνει με την έναρξη της επανάληψης ο Ματούλας το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 66' έκανε το 0-3, για να μειώσει σε 1-3 για τους γηπεδούχους στο 75' ο Πλης. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 81' ο Ζηρδέλης.

Διαιτητής: Νίτσας Χ., Α’ Βοηθός: Νάκας Χ., Β’ Βοηθός: Μπράμης Χ.

Αετός Αμυγδαλέας: Κωνσταντίνου Α., Καλαϊτζής Π., Ντάσκας Α. (55′ Κουρούκας Β.), Περδίκης Σ. (62′ Καλογιάννης Ξ.), Παπακωστούλης Β., Παραφέστας Ζ., Μακρίδης Β., Τσεκούρας Π., Ανδριανόπουλος Β., Ντάλλας Γ., Παπαδάμου Χ.(70′ Πλης Η.).

ΠΟ Ελασσόνας: Γούπος Κ., Μπουσιάς Ι., Νταμπώσης Α. (76′ Γκαντούνας Η.), Σουγλής Σ., Λαγός Η. (62′ Καλύβας Ι.), Συνάπαλος Μ., Μάντζαρης Ν. (72′ Πετάνι Η.), Κυρίτσης Α., Ζηρδέλης Ε., Ματούλας Δ., Καραγκούνης Λ.(83′ Χατζηβασίλης Ε.).