Βαθμολογία

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Μία πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής στη Super League πέτυχε σήμερα (6/4) ο ΟΦΗ ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 27η αγωνιστική.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα του Χάιμε Βέρα καθώς με αρνητικό αποτέλεσμα το έργο της παραμονής θα δυσκόλευε, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ είδε τον ΟΦΗ να μειώνει στον πόντο την διαφορά, 26 οι βαθμοί για την ομάδα του Πετράκη, 25 για τους νησιώτες, αλλά να έχει πλέον και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Όλα αυτά βέβαια με βάση ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση καθώς αν δεν γίνει οι μεν Γιαννιώτες είναι στο +6 από τον προτελευταίο Λεβαδειακό, οι δε Κρητικοί στο +5 από την στερεοελλαδίτικη ομάδα. Ανώτερος καθόλη την διάρκεια του αγώνα ο ΟΦΗ έφτασε δίκαια στη νίκη, ενώ ο ΠΑΣ δεν εμφανίστηκε όπως και στο προηγούμενο ματς στη Λιβαδειά.

Αγωνιστικά στο 20' ο Βαζ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης όταν δέχτηκε μπαλιά από τον Φερέιρα στη πλάτη της γιαννιώτικης άμυνας, κοντρόλαρε ωραία και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το βοήθεια όμως του Σεργκελασβίλι στον οποίο κόντραρε η μπάλα, αιφνιδιάζοντας και τον Βελλίδη. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (89' Σασί), Φερέιρα Σόουζα (83' Κουτσιανικούλης), Γιακουμάκης (85' Βουό).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (79' Αποστολόπουλος), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Γιάκος (55' Παμλίδης), Νικολιάς, Πάντελιτς, Αθανασιάδης (75' Μάνος), Κρίζμαν.