Βαθμολογία

Χωρίς απουσίες στον πρώτο «τελικό» ο Απόλλων Λάρισας

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (6/4) το πρωί με την τελευταία προπόνηση, η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό (7/4 16:00) παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Football League, με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Μετά το πέρας αυτής ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Αριάν Μπελά ανακοίνωσε την αποστολή, για τον πρώτο από τους πέντε «τελικούς» που απέμειναν μέχρι το φινάλε, αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν υπάρχουν απουσίες.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Μαντζάρης (Τ), Γκέκας (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Καρατάσιος, Καμπέρης, Ράμος, Χατζής, Μπραμπίγια, Τασιούλης, Λουκάο, Λίταινας, Αγιώτης, Πολέτο, Μαρκολίνο, Γκουντρουμπής, Ζίκο, Μπιμάι.

- Όπως ανακοίνωσε ήδη η ΠΑΕ για τον αγώνα αυτό θα ισχύσει γενική είσοδος με τιμή ειστηρίου 5 ευρώ, τόσο για την Θύρα 1 όσο και για την Θύρα 2.

- Επίσης θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες, δωρεάν είσοδος για τους κατόχους καρτών ανεργίας και ακόμη δωρεάν είσοδος για τους φοιτητές με την επίδειξη της κάρτας τους.

Σε αυτό το κρίσιμο ματς για την ιστορία του Απόλλωνα και κατ' επέκταση του ποδοσφαίρου της Λάρισας, δεν θα πρέπει να λείπει κανείς!!!