Βαθμολογία

Επιβεβαιώνει ο Σούντγκρεν για Άρη

Στο… κατώφλι του Άρη βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του στη Σουηδία το Σάββατο (6/4). Ο μπακ-χαφ της ΑΪΚ Στοκχόλμης, πάντως, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι διατεθειμένος να κάνει το βήμα στους «κίτρινους», αρκεί βεβαίως να το θέλουν και εκείνοι.

«Ήμουν κοντά, πολύ κοντά. Ήταν σχεδόν σίγουρο. Αλλά κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Μία συμφωνία μπορεί να χαλάσει για κάτι μικρό. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν το μικρότερο, αλλά η κατάσταση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Η ΑΪΚ ξέρει πως πηγαίνει η κατάσταση και ήθελαν τα… πάντα την ίδια στιγμή. Η κάθε πλευρά είδε το συμφέρον της. Γενικά είναι όπως το δει κανείς», είπε ο Σούντγκρεν και εξήγησε:

«Προφανώς για μένα θα είναι καλύτερα όταν θα είμαι ελεύθερος, αλλά την ίδια στιγμή αγαπώ την ΑΪΚ και αν φύγω θέλω να φέρω χρήματα στην ομάδα, έστω και λίγα, για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για το κλαμπ. Την ίδια στιγμή βέβαια, είμαι 28-29 χρονών και πρέπει να κοιτάξω και το οικονομικό. Πρέπει να σκεφτώ την οικογένειά μου. Έτσι πηγαίνει. Επιθυμώ να αποκτήσω παιδιά στο μέλλον και θέλω να έχουν μια καλή ζωή».