Βαθμολογία

«Με πείραξε που δεν με κάλεσαν από το MasterChef για το Silver Award»

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Φασιλής. Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε για τις διαφορές μεταξύ φετινού και περσινού κύκλου, κατακεραύνωσε Σπυριδούλα και Άλκηστη, ενώ εξέφρασε και την στεναχώρια του που δεν τον κάλεσαν για το Silver Award.

«Ήταν ένα όνειρο για μένα να συμμετάσχω στο MasterChef, η γυναίκα μου δήλωσε συμμετοχή, δεν το ήξερα. Το παιχνίδι το παρακολουθώ, φέτος υπάρχει διαφορά, το επίπεδο μαγειρικής δεν είναι τόσο καλό όσο πέρυσι. Φέτος υπάρχει το στοιχείο του ριάλιτι, τα παιδιά μπήκαν διαβασμένα στο παιχνίδι, εμείς πέρυσι μπήκαμε για να μαγειρεύουμε. Δε μου αρέσει που η Σπυριδούλα λέει συνέχεια ότι θα είναι η επόμενη MasterChef, προφανώς και όλοι θέλουν να κερδίσουν. Μου αρέσει ο χαρακτήρας του Χρήστου, θέλω να είναι ο νικητής, σέβεται αυτό που κάνει, δεν προσβάλλει κανέναν.

Τα περισσότερα παιδιά φέτος δεν σέβονται τα πιάτα που φτιάχνουν. Όταν εισπράττεις μια κακή κριτική πρέπει να τη σεβαστείς και όχι να λες ότι “θα σου ρίξω μια μπάτσα”, όπως είχε πει η Άλκηστις, κάπως έτσι το είχε πει. Δεν θα ήθελα στην κουζίνα μου την Άλκηστη και τη Σπυριδούλα. Έχουν μία έπαρση που νομίζουν ότι είναι αυτή και κανένας άλλος. Δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου, δεν με κάλεσε, αλλά ίσως το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους για κάποια άλλη φορά. Εγώ θα ήθελα να ήμουν. Με πείραξε που δεν ήμουν εκεί», είπε ο Γιώργος Φασιλής.