Βαθμολογία

«Διαζύγιο» και με Τάτιτς στα Τρίκαλα

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Κυριακή (7/4) ο ΑΟΤ ο οποίος αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παναχαϊκή, για την 26η αγωνιστική της Football League. Οι Θεσσαλοί χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο προκειμένου να πάρουν να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Η προετοιμασία τους συνεχίστηκε την Πέμπτη (4/4) με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου των Τρικάλων. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Ντιαλό, που ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο το καλό για τον Μίλαν Κόστιτς ότι στο ματς με τους Αχαιούς θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Μαρκόφσκι, Λάσκαρη και Τσιάρα, που εξέτισαν την ποινή αλλά και τον Συμελίδη ο οποίος απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποχωρήσεις από το ρόστερ συνεχίζονται καθώς μετά τον Πολ Γουερέ παρελθόν αποτελεί και ο Λαζάρ Τάτιτς. «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Lazar Tatic», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση των Θεσσαλών. Τέλος, νέος υπεύθυνος επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Καραμπούλας.