Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Super League και το τριήμερο 6, 7 και 8 Απριλίου έχουμε τους αγώνες της 27ης στροφής.

Μία αγωνιστική η οποία είναι η τελευταία που διεξάγεται σε τρεις ημέρες καθώς οι τρεις τελευταίες, 28η, 29η και 30η, θα έχουν κοινή μέρα έναρξης (Κυριακή), όπως και κοινή ώρα έναρξης (19:00).

Η ΑΕΛ δίνει το προτελευταίο της παιχνίδι εκτός έδρας καθώς αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αναμέτρηση στην οποία η λαρισινή ομάδα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά τη νίκη 2-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για να "κλειδώσει" την παραμονή της, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες με 29 ψάχνουν τη μία νίκη που θα σιγουρέψει την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα το Σάββατο (6/4) στις 19:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα μεταδοθεί την ίδια μέρα στις 17:15 το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, αυτό του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί με 22 βαθμούς θέλουν μόνο νίκη, προκειμένου να μειώσουν στον πόντο την διαφορά τους από τον "Άγιαξ" της Ηπείρου, ο οποίος με θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο θα έχει κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Επίσης από το ίδιο κανάλι και το ματς του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με την Λαμία, την Κυριακή (7/4) στις 19:00 με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν ακόμα μία νίκη, ενώ αδιάφορη είναι η ομάδα του Χάβου.

Από την συχνότητα της ΕΡΤ θα ...παίξουν μπάλα οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (7/4) στις 19:00 τον Παναιτωλικό σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ενώ νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 16:00 η ΑΕΚ θα παίξει στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Βαθμολογικά αδιάφορη η Ένωση, όχι όμως και η Ξάνθη που ακόμα δεν έχει σωθεί μαθηματικά. Το Σάββατο (6/4) στις 19:00 το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, με το κίνητρο να είναι μόνο για το γόητρο καθώς ο Άρης έχει εξασφαλίσει την πεντάδα, ενώ η ομάδα του Δώνη δεν έχει ελπίδες για εκεί.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Απριλίου

17:15 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 1

19:00 Παναθηναϊκός - Άρης: ΕΡΤ Sports

19:30 Πανιώνιος - ΑΕΛ: Novasports 1

Κυριακή 7 Απριλίου

16:00 Ξάνθη - ΑΕΚ: ΕΡΤ Sports

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός: Novasports 2

19:00 Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: ΕΡΤ Sports

19:30 ΠΑΟΚ - Λαμία: Novasports 1

Δευτέρα 8 Απριλίου

19:00 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης: ΕΡΤ Sports