Βαθμολογία

Τσιώλης: «Δεν αδιαφορούμε, αλλά σχεδιάζουμε τη νέα σεζόν»

Συνέντευξη στην εφημερίφα «ΦΩΣ» έδωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής και πρώην της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην ομάδα της Πάτρας.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα δεν θα αδιαφορήσει για την δεύτερη θέση, αλλά υπάρχει στα σκαριά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρεται και στο κλίμα απογοήτευσης στην ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσιώλη:

-Τελικά, ούτε με τον Εργοτέλη η ομάδα μπόρεσε να πάρει κάτι καλό, ένα θετικό αποτέλεσμα. Γιατί;

«Όλοι νομίζω είδαν ότι πρώτ’ απ’ όλα στο ζέσταμα παρουσιάστηκαν βασικά αγωνιστικά προβλήματα που μας υποχρέωσαν να αλλάξουμε το αρχικό σχήμα λίγο πριν από τη σέντρα, κάτι όχι το καλύτερο για μένα και την ομάδα, παρότι τα παιδιά που κλήθηκαν να μπουν έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Δεχθήκαμε ένα γκολ το 87’ από αδράνεια που δεν έπρεπε να υπάρξει και εν τέλει θα μπορούσαμε τουλάχιστον να είχαμε αποφύγει την ήττα, όμως κρατάω το καλό πρόσημο και την όλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα για τα παιδιά τα ίδια που μόχθησαν, προσπάθησαν, ίδρωσαν για κάτι καλό, που όμως δεν ήλθε».

-Βλέπετε να έχει χαθεί ο στόχος της 2ης θέσης ή όχι;

«Όσο υπάρχουν ελπίδες εμείς πρέπει να τις κυνηγήσουμε, αυτό είναι αυτονόητο. Εγώ ήλθα στην ομάδα για να αξιολογήσω το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και να προχωρήσω στον σχεδιασμό της νέας περιόδου, όμως δεν αδιαφορούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε, στα οποία θέλουμε το καλύτερο δυνατό και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Ο Πέτριτς αποτελεί παρελθόν, θα έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις στο εγγύς μέλλον;

«Για μας τώρα προέχει το ματς στα Τρίκαλα, στο οποίο πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Από κει και πέρα θα δούμε στην πορεία ποια παιδιά ενδεχομένως δεν θα είναι κοντά μας του χρόνου, γιατί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν θέλει προσοχή και ορθολογικές αποφάσεις, όχι κάτω από πίεση και βιασύνη. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, όμως για την ώρα πρέπει να παλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, άσχετα με το αν χαθεί ή όχι η 2η θέση».