Βαθμολογία

Aλλαγές με Άρη ο Παναθηναϊκός

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (6/4 19:00) κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Super League.

O Γιώργος Δώνης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα καθώς θα χρησιμοποιηθούν πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, όπως πχ ο Διούδης, ενώ επιστρέφει και ο Γιόχανσον.

Πάντως ο Έλληνας προπονητής φαίνεται πως ετοιμάζει εκπλήξεις, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις τελευταίες προπονήσεις, μετά το πέρας των οποίων θα φανεί και το πως θα αγωνιστεί το "τριφύλλι" απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Κατά τα άλλα από την τελευταία προπόνηση απουσίασαν λόγω ίωσης ο Μαυρομάτης και λόγω χειρουργικής επέμβασης ο Ξενόπουλος, ενώ ατομικό έκανε ο Μπουζούκης, ο οποίος θα απουσιάσει απέναντι στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Τέλος ο Κουρμπέλης θα εκτίσει την ποινή τους στους εντός έδρας αγώνες με ΟΦΗ (14/4 19:00) για την 28η αγωνιστική, εκεί που θα απουσιάσει και ο Γιόχανσον, αλλά και στο ματς της αυλαίας με τον Παναιτωλικό (5/5 19:00).