Βαθμολογία

Κάλεσμα από Αχέρων Καναλακίου

Δύο αγωνιστικές έμειναν ακόμα για να πέσει η αυλαία στους ομίλους της Γ' Εθνικής και σε αρκετούς ομίλους το ενδιαφέρον είναι αμείωτο στη μάχη της ανόδου.

Ένας από αυτούς είναι και ο 3ος όπου πέντε ομάδες διεκδικούν την άνοδο στη Football League. Μία από αυτές είναι ο Αχέρων Καναλακίου ο οποίος διεκδικεί για πρώτη φορά άνοδο και την αγωνιστική αυτή φιλοξενεί τα Γρεβενά Αεράτα.

Παιχνίδι το οποίο αν το κερδίσει τότε θα πάει στο φινάλε στη Ναύπακτο να διεκδικήσει στο τελευταίο παιχνίδι την άνοδο. Για το λόγο αυτό οι διοικούντες την ομάδας της Πρέβεζας εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο παιχνίδι και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Αχέρωντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους μας εν όψει του αγώνα με τα Γρεβενά Αεράτα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες. Να στηρίξετε με πάθος και να προστατεύσετε την ομάδα εξασφαλίζοντας μια ομαλή ποδοσφαιρική αναμέτρηση που θα έχει ένα μοναδικό προορισμό: Την κατάκτηση της ΝΙΚΗΣ!!!

Σας καλούμε να γίνετε ο 12ος παίχτης μας, Ο απόλυτος συμπρωταγωνιστής σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που θα φέρει ακόμα μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας και δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε!!!

Την Κυριακή αυτή ας την αφιερώσουμε στον ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ μας… ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!