Βαθμολογία

Ελεύθερη είσοδο στις γυναίκες στο Αστέρας - Λεβαδειακός

Ελεύθερη είσοδος στο γυναικείο κοινό θα υπάρχει στο κυριακάτικο (7/4 17:15) παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό, για την 27η αγωνιστική της Super League, όπως ανακοίνωσε η αρκαδική ΠΑΕ.

Οι Πελοποννήσιοι δηλώνουν για ακόμα μία φορά την ενεργή συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή καμπάνια #MoreThanFootball αποφασίζοντας έτσι ότι όλες οι γυναίκες θα εισέρχονται δωρεάν στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δηλώνει για ακόμη μία φορά την ενεργή συμμετοχή του στην ευρωπαϊκή καμπάνια #MoreThanFootball αποφασίζοντας την ελεύθερη είσοδο για τις γυναίκες στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (07/04, 17:15), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Λεβαδειακός (07/04, 17:15) για την 27η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/2019 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως και το Σάββατο 6 Απριλίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 14:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Γενική είσοδος 10€.

Η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν σε όλες τις θύρες, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εκστρατείας #MoreThanFootball Actionweeks 2019, που διαρκεί έως τις 9 Απριλίου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15».