Βαθμολογία

Οργανωμένοι Ίντερ: «Δεν μπορεί να αποτελεί μέρος της ομάδας ο Ικάρντι»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ σχετικά με τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας όταν του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού λόγω διαφωνιών στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Αργεντίνος φορ προφασίστηκε τον τραυματία κάτι που προκάλεσε και την οργή των οπαδών των «νερατζούρι» που εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι ο παίκτης δεν μπορεί να αποτελεί μέρος της Ίντερ και θα υπάρξει ανάλογη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής των Μιλανέζων Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει αποφασίσει να ξεκινήσει βασικό τον παίκτη στο αυριανό (3/4) παιχνίδι με την Τζένοα και αναμένονται με ενδιαφέρον οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Ίντερ αν τελικά αγωνιστεί ο Αργεντίνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών των «νερατζούρι»:

«Μετά από ένα εσωτερικό meeting όλα τα γκρουπ της Curva Nord αποφασίσαμε ότι η συμπεριφορά του 9αριού των νερατζούρι δεν είναι υποφερτή πλέον. Ο Ικάρντι απέδειξε ότι δεν διαθέτει τον κατάλληλο χαρακτήρα όχι μόνο να φορά το περιβραχιόνιο αλλά και να διατηρεί τα αποδυτήρια ενωμένα. Με αυτή την ανακοίνωση καλούμε την Ίντερ να πάρει τα απαραίτητα μέτρα γρήγορα και να τον απομακρύνει από το ρόστερ. Για εμάς η αξία της ομάδας είναι πάνω από προσωπικότητες και όσους θέλουν να τραβούν πάνω τους τα φώτα των ΜΜΕ. Η θέση μας είναι ότι ο Ικάρντι δεν μπορεί να αποτελεί πλέον μέρος της Ίντερ και από εδώ και πέρα θα του συμπεριφερόμαστε ανάλογα».