Βαθμολογία

Χατζηθεοδωρίδης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έκανε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής (1/4) αναμέτρησης.

Ο 21χρονος άσος τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να κλείσει θετικά τη χρονιά κάτι που αξίζει στο σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στη προσωπική του απόδοση δηλώνοντας χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Χατζηθεοδωρίδη:

Από τους πρωταγωνιστές στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με 3-1 στο «Γεώργιος Καμάρας», ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το φινάλε της σεζόν από πλευράς «τριφυλλιού»…

«Σίγουρα όλη η ομάδα αξίζει να έχει ένα καλό τέλος στη σεζόν, στόχος μας είναι να το καταφέρουμε για αυτό θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει το κίνητρο κι ο επαγγελματισμός που θα δείξουμε ως το τέλος της σεζόν. Ο καθένας έχει τους στόχους του και όλοι μαζί σαν ομάδα έχουμε τον στόχο μας. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε τον στόχο μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν, σε κάθε παιχνίδι, μέχρι το τέλος».

Παράλληλα, ο Χατζηθεοδωρίδης αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση, αλλά και το τέρμα που πέτυχε στη Ριζούπολη:

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου σήμερα. Τα στημένα μας ήταν επιτυχημένα σήμερα, μας βοήθησαν να ανοίξουμε το σκορ. Από εκεί και πέρα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο δυνατά, να είμαστε καλύτεροι σε κάποιες στιγμές».