Βαθμολογία

Χριστόπουλος: «Μία ήττα δεν μπορεί να...»

Την απεριόριστη συμπαράστασή του στον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο εξέφρασε με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της Καλαμάτας Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της Μαύρης Θύελλας, λίγες ώρες μετά το εφιαλτικό παιχνίδι στον Ασπρόπυργο και την βαριά ήττα με 5-0 που μάλλον στοιχίζει την απευθείας άνοδο στη μεσσηνιακή ομάδα, εξέφρασε την συμπαράστασή του στον Χριστόπουλο και τόνισε ότι μία ήττα δεν μπορεία να διαγράψει ούτε την πορεία της Καλαμάτας, ούτε τις σχέσεις του μαζί του, αλλά και με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Χριστόπουλου:

«Με τον Γιάννη Χριστόπουλο, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι συνοδοιπόροι, ο καθένας από την θέση του, για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου. Σ΄ αυτή την διαδρομή, γνωρίσαμε πολλές χαρές αλλά ζήσαμε και δύσκολες στιγμές, οι οποίες έκαναν σχέση μας ακόμη πιο δυνατή. Μια ήττα όσο οδυνηρή κι αν είναι, όσο και μας στοίχισε, δεν μπορεί να διαγράψει αυτή την πορεία και την σχέση μου τόσο με τον Γιάννη Χριστόπουλο και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όσο και με τους ποδοσφαιριστές. Εκφράζω λοιπόν την αμέριστη εμπιστοσύνη μου στο έργο του προπονητή της ομάδας μας και των συνεργατών του, όπως και των ποδοσφαιριστών μας και τους στηρίζω απόλυτα για την επιτυχή πιστεύω ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Είμαστε εντός των στόχων μας και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος».