Βαθμολογία

Mάνος: «Δεν αξίζει αυτή η ομάδα να πέσει»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΦΩΣ» έδωσε ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Μάνος ο οποίος αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα.

Ο Έλληνας φορ, που αγωνίζεται στον ΠΑΣ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, τόνισε σχετικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι δεν είναι ομάδα που της αξίζει να υποβιβαστεί, ενώ όσον αφορά το καταπληκτικό του τέρμα στη νίκη με τον Λεβαδειακό δήλωσε ότι είναι απόφαση της στιγμής το τι θα κάνεις.

Παράλληλα ανέφερε ότι είχε ξαναβάλει τέρμα με ψαλιδάκι απέναντι στον Αιγινιακό με την φανέλα του ΟΦΗ, ενώ ότι αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό δήλωσε ότι στόχος του είναι να πείσει τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας ότι μπορεί να προσφέρει και να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μάνου:

Σχετικά με το γκολ στη Λιβαδειά;

«Είναι πως θα σου έρθει η μπάλα, είναι απόφαση της στιγμής. Παίρνεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου απόφαση. Προσπαθώ να στείλω την μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο».

Για το αν έχει ξαναβάλει γκολ με ψαλιδάκι;

«Ναι με τον ΟΦΗ απέναντι στον Αιγινιακό. Είναι θέμα ικανότητας, να λέμε την αλήθεια όμως, είναι και θέμα τύχης, να σου πιάσει».

Για το αν θα σωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα;

«Τέσσερα ματς έμειναν, θα τα δώσουμε όλα. Πιστεύουμε ότι θα σωθούμε, δεν αξίζει σε αυτήν την ομάδα να πέσει».

Για το αν βελτιώθηκε στον ΠΑΣ;

«Κοίταξε, άργησα λίγο να προσαρμοστώ διότι είναι άλλο το στιλ παιχνιδιού στον Ολυμπιακό και άλλο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν ήρθα από τον Ολυμπιακό εδώ, είχα ρυθμό και ξεκίνησα με δύο γκολ σε δύο ματς. Μετά χρειάστηκα λίγο χρόνο μέχρι να βρεθώ με τα παιδιά και να καταλάβω το στιλ παιχνιδιού. Τώρα νιώθω καλύτερα, προσαρμόστηκα».

Για το αν εχει τελειώσει το όνειρο του Ολυμπιακού μέσα του;

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν το έχω εγκαταλείψει καθόλου! Θα γυρίσω στον Ολυμπιακό και θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ».

Για το αν αδικήθηκε στον Ολυμπιακό;

«Αυτό θα το κρίνει η ομάδα. Μπορεί να έκανα κι εγώ κάποια λάθη. Μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολο για ένα Ελληνόπουλο να παίξει αμέσως».

Για το τι ζητούσε ο Μαρτίνς και αν είχαν μιλήσει;

«Ναι, μου είχε μιλήσει. Ο Ολυμπιακός έχει επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου, ο προπονητής ήθελε να είμαι πιο κινητικός, να βγαίνω έξω από την περιοχή και να ζητάω μπάλα, να συμμετέχω πιο πολύ στο παιχνίδι. Εγώ έως τότε είχα μάθει να είμαι στράικερ μέσα στο… κουτί. θέλει χρόνο μέχρι να το μάθεις».

Καλά σου το ζήταγε πάντως ο Μαρτίνς, γιατί αυτό είναι το σύγχρονο στιλ επιθετικού;

«Ναι ναι, σίγουρα προσπάθησα να το βελτιώσω, αλλά δεν το έφτιαξα όσο ήθελε εκείνος. Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, πιστεύω στις δυνατότητές μου. Το γκολ στο ποδόσφαιρο ήταν και είναι πολύτιμο πράγμα».