Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Συγχαρητήρια στον Κούτρη»

Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έστειλε μέσω προσωπικής του δήλωσης ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Η κίνηση του παίκτη του Ολυμπιακού να πάει με τον μικρό Βασίλη, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, μπροστά στη θύρα 7 και να του δώσει τη χαρά να σκοράρει, σχολιάστηκε θετικά από όλους και ένας από αυτούς ήταν και ο πρόεδρος της Football League.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λεουτσάκου:

«Όσοι αντικρίσαμε τη χθεσινή εικόνα του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό Βασίλη, ανεξαρτήτως ομάδας και φορέα που εκπροσωπούμε, αντιληφθήκαμε για πολλοστή φορά το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε, για να αποκτήσουμε ένα ποδόσφαιρο που τέτοιες στιγμές θα είναι κομμάτι μιας υγιούς καθημερινότητας. Συγχαρητήρια στον Λεονάρντο Κούτρη για την κίνηση του και τις μετέπειτα δηλώσεις του, που μας θύμισαν ποιος πρέπει να είναι ο πραγματικός ρόλος του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας. Ας ευχηθούμε παράλληλα, πως πολύ σύντομα ο παιδικός καρκίνος θα αποτελέσει έναν μακρινό εφιάλτη και κανένα παιδί δε θα δώσει ξανά τέτοια μάχη στη ζωή του».