Βαθμολογία

Κουμπαράκης στην Τούμπα, Παπαδόπουλος στο ΟΑΚΑ

Τους διαιτητές των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε σήμερα (1/4) η ΚΕΔ/ΕΠΟ, αγώνες που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης ορίστηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης που θα λάβει χώρα στην Τούμπα στις 19:00. Βοηθοί του Θρακιώτη ρέφερι ορίστηκαν ο συντοπίτης του Χρήστος Τζιώτζιος από την ΕΠΣ Θράκης και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την ΕΠΣ Πιερίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιαννιώτης Δημήτρης Κύρκος που όμως ανήκει στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Όσον αφορά τον έτερο ημιτελικό, αυτόν της ΑΕΚ με την Λαμία, στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης στις 21:30, άρχοντας του αγώνα ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης επίσης από την ίδια ΕΠΣ και ο Δημήτριος Γκάγκας από την ΕΠΣ Λάρισας, ενώ επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και ο τέταρτος διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Απόστολος Κουρκούνας από την ΕΠΣ Χανίων.