Βαθμολογία

Δέχτηκε δελεαστική πρόταση και πάει Ιταλία ο Φέστα

Εξελίξεις προέκυψαν σήμερα (1/4) το πρωί στην ομάδα της ΑΕΛ η οποία είναι σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Τζιανλούκα Φέστα αποχωρεί από τον πάγκο της λαρισινής ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός επικοινώνησε το πρωί της σημερινής ημέρας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ και τους ανακοίνωσε ότι δέχτηκε δελεαστική πρόταση από την Παλέρμο προκειμένου και να αναλάβει τα ηνία της.

Ο κ. Φέστα ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας, αλλά όπως τους ανέφερε η πρόταση ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να πει όχι και τόνισε ότι πάντα η ΑΕΛ θα είναι στη καρδιά του και ότι πέρασε πολύ ωραία αυτούς τους μήνες που βρέθηκε στον πάγκο της.

Η Παλέρμο βρίσκεται στην Serie B και παλεύει για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Όμως η νέα απώλεια, ισοπαλία με την αδιάφορη Κοζέντσα είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή Ρομπέρτο Στελόνε. Η ιταλική ομάδα θέλει την άνοδο και για τον λόγο αυτό προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Στελόνε, ενώ με συνοπτικές διαδικασίες οι ιθύνοντες των Ιταλών κινήθηκαν για τον αντικαταστάτη του.

Έτσι επικοινώνησαν με τον κ. Φέστα το βράδυ της Κυριακής (31/3) και του μετέφεραν την πρότασή τους, η οποία ήταν άκρως δελεαστική και δεν μπορούσε να μην πει το ναι. Μάλιστα ο Τζιανλούκα Φέστα ζήτησε να μάθει και το πλάνο της ομάδας προκειμένου να έχει μία εικόνα και όπως του εξήγησαν θέλουν έναν προπονητή που να οδηγήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και σε πλάνο τετραετίας στο Champions League.

Ο Φέστα τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΑΕΛ και τους ανακοίνωσε την πρόταση της ιταλικής ομάδας στην οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί, ενώ ευχαρίστησε για την συνεργασία, ευχόμενος κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει και πάλι στο τιμόνι της ομάδας.