Βαθμολογία

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. της Σπάρτης

Εξελίξεις προέκυψαν στη Σπάρτη λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα (0-4) από την Α.Ε. Καραϊσκάκης την Κυριακή (31/3). Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. των Λακώνων γνωστοποίησε την παραίτησή του από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Γιώργος Πολολός, Λάμπρος Δημόπουλος, Αντώνης Μαλεμπιτζής και Χαρίλαος Αναστασάκος αποτελούν παρελθόν και πλέον μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Του Γεωργίου Πολολού του Δημητρίου, κατοίκου Σπάρτης , ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ της «Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε».

2. Του Λάμπρου Λαμπρόπουλου του Κυριάκου , κατοίκου Σπάρτης , ως μέλος του Δ.Σ της «Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε».

3. Του Αντωνίου Μαλεμπιτζή του Αποστόλου, κατοίκου Σπάρτης, ως μέλος του Δ.Σ της «Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε» .

4. Του Χαριλάου Αναστασάκου του Ηλία , κατοίκου Σπάρτης , ως μέλος του Δ.Σ της «Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε».

Κατόπιν της από 08.03.2019 εξώδικης επιστολής-πρόσκλησης της Μονοπρόσωπης Ε.Π.Ε με την επωνυμία «BSDB MANAGEMENT LTD» που εδρεύει στο Μπλαγκόεβραντ – Βουλγαρίας , οδός Μετρουέβσκι αρ. 22 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Δημήτριο Βουδούρη του Ηλία , με την οποία, μας καλούσε –μεταξύ άλλων– να παραιτηθούμε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της «Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε» από την θέση και τα καθήκοντά μας σε αυτό , ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ρητά και κατηγορηματικά ότι ,με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας , ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ από την Διοίκηση της «Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε».

ΠΡΟΣ τον σκοπό αυτό, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες κοινοποιήσεις και γνωστοποιήσεις προς κάθε αρμόδιο φορέα.

Σπάρτη-Λακωνίας , 31 Μαρτίου 2019 .

Οι δηλούντες

1. Γεώργιος Πολολός

2. Λάμπρος Λαμπρόπουλος

3 .Αντώνιος Μαλεμπιτζής

4. Χαρίλαος Αναστασάκος».