Βαθμολογία

Οι Αμπελόκηποι «φρέναραν» τα Δένδρα!

Αμπελόκηποι και Δένδρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τους φιλοξενούμενους να αφήνουν δύο βαθμούς και τους γηπεδούχους να είναι σε καλή μέρα. Τα Δένδρα είχαν τέσσερα δοκάρια, όμως και οι Αμπελόκηποι ήταν αξιόμαχοι και είχαν καλές φάσεις.

Στο 20’ ο Καλούπας με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 30’ ο Γκαμπέτας έκανε το σουτ, έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Γερμάνης. Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Πέρπερα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.  

Ο Μπόλος στην εκπνοή του ημιχρόνου να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει ξυστά άουτ. Στο 47’ ο Καλούπας είχε χαμένο τετ α τετ, στο 70’ ο Μανίκας έκανε το σουτ, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ράγιας.

Στο 80’ το καλό σουτ του Μάτα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ράγιας. Στο ίδιο λεπτό το πλασέ του Βόραδα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Και στο 90’ η κεφαλιά του Κωστάκη «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι!

ΑΟ Αμπελοκήπων (Ζήσης Χολέβας): Γερμάνης, Βεργής, Μπαμπαλιούτας, Δούκας, Παζάρας, Μάτα, Τριτάρης, Μανίκας (70’ Τσαούσι), Χάμος, Αλεξανδράκης (46’ Χαϊνταρλής), Μπόλος.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσιάνας, Τασιούρας, Κωστάκης, Σκριάπας, Γκαμπέτας (70’ Κουτούκας), Καλέσης Αχ. (40’ λ.τ. Βόραδας), Γκάτης (70’ Ζηρδένης), Καλέσης Απ., Πέρπερας, Καλούπας (50’ Μπακού).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Κοσμέτος, Κοσμέτου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ