Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για τους Πετεινούς!!!

Εύκολη αποστολή είχε η Πελασγιώτιδα αφού επικράτησε με σκορ 6-1 της Χαραυγής στο γήπεδο του Θεσσαλικού για την Β’ ΕΠΣΛ. Η «Πέλα» συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή. Στο 8’ ο Ποτός με σουτ έκανε το 0-1 ύστερα από πάσα του Γούργου.

Στο 15’ τη σέντρα έκανε ο Δαμασιώτης και ο Ζυγογιάννης με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 40’ ο Ποτός κέρδισε και εκτέλεσε για το 0-3. Ένα λεπτό αργότερα ύστερα από σέντρα του Γούργου, ο Ζυγογιάννης με κεφαλιά έκανε το 0-4.

Στο 53’ με σουτ έξω από την περιοχή ο Ποτός έκανε το 0-5. Στο 57’ μείωσε η Χαραυγή με τον Σκοτεινιώτη Ε. και το τελικό 1-6 διαμόρφωσε στο 65’ ο Τσιγγάνης με κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα ο Νυχτερίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Δημήτρης Σκοτεινιώτης): Τζιαφέτας, Μαλάκης, Παππάς, Σκοτεινιώτης Ε., Λαχανάς, Γκαραγκούνης, Παπακρίβος, Βιντσάνι, Χατζηλιάδης, Πάνος, Πετρούλης.  

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Νυχτερίδας, Γούργος (50’ Κουτσικούλης), Χατζηκαμαγιάννης, Γελαλής, Μούτος (50’ Γκόγκος Π.), Ζυγογιάννης, Τσιγγάνης, Δαμασιώτης (65’ Γκαραβέλας Λ.), Ποτός, Πατσώνης (88’ Τεμπέλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Ντανταλής, Παπαϊωάννου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ