Βαθμολογία

Σε μεγάλα κέφια η Φορτούνα!!!

Στο Κουτσόχερο η Φορτούνα πήρε μια εμφατική νίκη το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο Δασοχωρίου με σκορ 6-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Η Φορτούνα ήταν σε μεγάλα κέφια, θυμήθηκε τις παλιές καλές στιγμές που είχε και πέτυχε έξι γκολ, είχε ένα κάθετο δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο 5’ ο Σιούτας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0. Στο 9’ ο Χατζής με σουτ έξω από την περιοχή το 2-0. Στο 18’ ο Σκούπρας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 3-0.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας το σουτ του Παζάρα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 38’ ο Τανάγιας με προβολή μείωσε σε 3-1. Στο 50’ ο Χατζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-1.

Στο 70’ χατ – τρικ για τον Χατζή αφού με σουτ έκανε το 5-1 και στο 80’ ο Τασιούλης τετ α τετ έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Γκόλτσιος και στην επαναφορά ο Παζάρας διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Σαγώνας): Μπαταβάνης (80’ Ζιάκος), Σκούπρας, Μπακογιάννης, Τσιρογιάννης (60’ Ξύτσας), Μητράκας, Τσιάμης Γ., Τσιάμης Βαλ. (30’ λ.τ. Τασιούλης), Τσιούτσιας Λ. (70’ Καπνόπουλος), Παζάρας, Σιούτας, Χατζής.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Γκόλτσιος, Ήσυχος, Παλιοτζήκας, Καραγιώργος, Τσιαμούρας (50’ Καργιώτης), Κόμης, Βάνης (57’ Κωσταρέλλος), Παπαθανασίου (79’ Μπάσιος), Φραγκογκούλας (74’ Δάμτσας, Σακελλαρίου, Τανάγιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Γρηγοριάδης, Κουβάτας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ