Βαθμολογία

Νέο τρίποντο για τη Μάνδρα (PICS)

Η Μάνδρα πέρασε από την Τερψιθέα κερδίζοντας με σκορ 1-2 τον τοπικό Μαχητή και έτσι συνέχισε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Από νίκη σε νίκη η ομάδα της Μάνδρας που δείχνει έτοιμη να κάνει το άλμα για την άνοδο.

Η Μάνδρα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πλούσιες φάσεις και πολύ νωρίς τα δύο γκολ. Στο 3’ το φάουλ του Πικούλη, πέρασε σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαρσένου, στο 5’ ο Ράϊδος έδωσε με τα χέρια στον Πικούλη, αυτός στον Παπανικολάου που έκανε το σουτ τον σταμάτησε όμως ο Παπαρσένος.

Στο 10’ από πλάγια δεξιά ο Παπανικολάου έκανε το ένα – δύο με τον Τεκέδη, αυτός έδωσε την μπάλα για τον Παπαδόπουλο Γρ. που με εκπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πικούλης πέρασε δύο αντιπάλους και τον Παπαρσένο, έκανε το σουτ, πηγαίνοντας να διώξει ο Παπαδημητρίου Δ. έκανε το αυτογκόλ και το 0-2.

Στο 30’ το σουτ του Τεκέδη έβγαλε σε κόρνερ ο Παπαρσένος. Στο 37’ ο Παπαδημητρίου Δ. με σέντρα – σουτ μείωσε σε 1-2. Στο δεύτερο μέρος μια καλή στιγμή για τη Μάνδρα, όταν το μακρινό σουτ του Τεκέδη έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαρσένος.

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Δ., Τάτσιος, Παπαδημητρίου Χ., Παπαδημητρίου Σ., Κατσαβριάς, Γεωργοσούλης (44’ λ.τ. Κωσταδήμας), Μπουρνάκας, Κοτάκος, Τζουρμακλιώτης, Φανίδης.

Μάνδρα (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Τζήκας, Φασούλας, Ζούγκα Μαρ., Τεκέδης (75’ Τσιλιλής), Αλκία (80’ Φωτάκης), Πικούλης, Μπατζιανούλης, Παπανικολάου, Παπαδόπουλος Γρ. (65’ Ζούγκα Μαν.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Αρχοντής, Μπλιώνας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ