Βαθμολογία

Πολύτιμος βαθμός για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κόντρα στη Νίκη Βόλου

Σ΄ ένα αρκετά καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Νίκη Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 0-0. Η ομάδα της Νίκης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά μέχρι το 15ο λεπτό δεν έγινε κάτι το ουσιαστικό μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 17ο λεπτό η ομάδα της Τσαριτσάνης θα έχει μια καλή στιγμή με σουτ του Καραλούλη από το ύψος της περιοχής με τον Αποστολίδη όμως να μπλοκάρει τη μπάλα και ένα λεπτό αργότερα ο Καρτσαμπάς θα πάρει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Δεύτερη καλή στιγμή για τον Οικονόμο στο 19’. Ο Χάμος μετά από μακρινή μπαλιά του Γαλάνη θα βρεθεί σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Αποστολίδη ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το δυνατό σουτ του ποδοσφαιριστή της Τσαριτσάνης, με το επερχόμενο Μουλτσιά να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Νίκης.

Στο 23' ο Ιορδανίδης θα σουτάρει από πλάγια θέση με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Νούσια. Στο 27’ ο Κέρι θα εκτελέσει φάουλ από πλάγια θέση από αριστερά με την μπάλα να περνάει πάνω απ τα δοκάρια του Νούσια. Στο 40' ο Τσάτσος θα πάρει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν και πάλι δυνατά όπως στο πρώτο αλλά χωρίς να υπάρχουν όμως φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Γαλάνης στο 74’ θα σουτάρει έξω από την περιοχή με τον Αποστολίδη χωρίς πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 80΄η Νίκη θα προσπαθήσει να απειλήσει με τον Κέρι αλλά το σουτ του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βόλου θα μπλοκάρει ο Νούσιας. Από εκείνο το σημείο και μετά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Αμέσως μετά τη λήξει του παιχνιδιού είχαμε μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπροστά από τα αποδυτήρια.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Χατζής, Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (90’ Καλφούτζος), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης (90+2’ Μπουμπουνάρας), Γανός (62’ Γκαμπέτας).

Νίκη Βόλου (Ράτκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης , Μετούσι (71’ Ρόβας), Παπαδόπουλος Θεοδ, Παπαδήμας , Τσεμπερίδης (64’ Ντινιοτάκης), Καρτσαμπάς (82’ Μουλτσιάς), Τυριακίδης, Ιορδανίδης, Μέτσε, Δερμετζόγλου (64’ Τσιόλης), Κέρι, Μαντζίρης.

Πηγή: radioelassona.gr