Βαθμολογία

Νίκη έξι πόντων για Βλαχογιάννι, 1-2 το Αργυροπούλι

Μεγάλης σημασίας νίκη στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε σήμερα (31/3) η Δόξα Βλαχογιαννίου στην έδρα της έτερης Δόξας, αυτής του Αργυροπουλίου με 2-1 για την 24η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα, σε παιχνίδι έξι βαθμών, πήρε τη νίκη και προσπέρασε την αντίπαλο της καθώς έφτασε στους 28 βαθμούς, 26 το Αργυροπούλι, στη προσπάθεια των δύο ομάδων για απευθείας παραμονή.

Τελικά το Βλαχογιάννι ήταν αυτό που χαμογέλασε με τη νίκη του, με τον Δραγατσίκη στο 38' με πέναλτι να κάνει το 0-1, ενώ στο 55' ο Τσούντσουρας πέτυχε το 0-2. Το Αργυροπούλι παρότι μείωσε σχετικά άμεσα με το τέρμα του Τσούτσα στο 63' δεν κατάφερε κάτι άλλο και γνώρισε οδυνηρή ήττα.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Α., Α’ Βοηθός: Μπράμης Χ., Β’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος Α., Χατζής Γ., Μπαχτσιβάνος Α., Τίκας Θ. (58′ Πλιάτσικας Κ.), Kurbati  D., Σχοινάς Ι. (77′ Φορτούνας Α.), Δίχρης, Γκαραγκούνης Ε., Τσούτσας Α., Αετόπουλος Δ., Βογιατζής Ε. (84′ Κόκορας Β.).

Δόξα Βλαχογιαννίου: Παπαϊωάννου Ε., Τσούντσουρας Χ., Πέτρου Θ. (61′ Τσανάς Γ.), Δραγατσίκης Π., Αθανασούλης Ε., Χριστοδούλου Κ., Γκουρομπίνος Μ. (90′ Γεωργούλης Α.), Κοντοθανάσης Β., Βίδρας Θ., Ιγγλέζος Κ., Αλεξίου Γ.