Βαθμολογία

Εύκολα και απλά, Ηρακλής Λάρισας - Τύρναβος 2-0

Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ παρέμεινε ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος νίκησε σήμερα (31/3) με 2-0 τον Τύρναβο για την 24η αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη, παρότι είχε και τον παράγοντα κούραση, ελέω των 120 λεπτών από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Φαλανιακό, όπως φυσικά και η ομάδα της Φαλάνης, έφτασε στη νίκη και τους 60 βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος παρέμεινε στους 29, μόλις έναν πάνω από την απευθείας παραμονή.

Ο Γηραιός σκόραρε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασε εύκολα και απλά στο τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο 36' ο Μανιώτης, ενώ ο Κακαβίτσης στο 51' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πετυχαίνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Κουκούλης Α., Α’ Βοηθός: Ντελέζος Θ., Β’ Βοηθός: Πάλλας Θ.

Ηρακλής Λάρισας: Καραναστάσης Π., Λάμπρου Χ., Φορτομάρης Ν. (74′ Δολιάνης Α.), Γιαννακόπουλος Α., Ντιντής Α., Μανιώτης Α., Γκιουρσάνης Η. (73′ Κυριάκης Β.), Νάστας Α., Χριστίδης Ι. (85′ Ραχής Κ.), Ζαφειρίου Σ., Κακαβίτσης Γ. (88′ Μπλαντάς Β.).

Τύρναβος 2005: Χαλκιάς Α., Πάτσης Σ., Λιάκος Α. (73′ Ιωαννίδης Σ.), Κόκκας Β., Αυλογιάρης Μ., Καρράς Λ. (46′ Κοκομπέλης Α.), Ντονούδης Γ., Κατσαβός Β. (67′ Τσεζμά Α.), Κατσαρός Ν., Μπάκος Ι. (85′ Γκογκολιάνας Α.), Νταναβάρας Δ.