Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη το Κιλελέρ, μπελάδες για Αχιλλέα Φαρσάλων

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (31/3) το Κιλελέρ στην έδρα του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Ένα ματς στο οποίο το Κιλελέρ επικράτησε και έφτασε τους 35 βαθμούς, ισόβαθμος με τον Δωτιέα Αγιάς και είναι στο +7 από την απευθείας παραμονής, ενώ σε μπελάδες μπλέκει ο Αχιλλέας που παρέμεινε στους 30, μόλις δύο πάνω από την αποφυγή των play-out.

Μετά το 0-0 του πρώτου μέρους, ο Παπαχρήστος στο 61' ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το Κιλελέρ, το οποίο εδραίωσε τη νίκη του χάρις στο τέρμα που πέτυχε στο 90' ο Κουσιώρας.

Διαιτητής: Γκάγκας Δ., Α’ Βοηθός: Νάκας Χ., Β’ Βοηθός: Τέγος Αθ.

Αχιλλέας Φαρσάλων: Κουτσογιαννούλης Ρ., Τσουλής Α., Ζησόπουλος Μ., Γιαννολόπουλος Δ., Σαμαράς Α., Κατσανάκης Κ., Ταστεμερίδης Φ., Κούμρια Σ. (68′ Γκαραβέλης Ν.), Γαγάρας Ν., Κομισόπουλος Γ., Παπακωνσταντίνος Σ. (60′ Ζιώγας Δ.).

ΑΕ Κιλελέρ: Παναγιωτόπουλος Γ., Ξηροκώστας Ε., Ζιόμπουρας Α., Κολιός Ε., Παλάσκας Θ., Αργύρης Α., Καρακάνος Α., Καρβούνης Γ., Παπαχρήστος Ε., Κουσιώρας Κ. (90’+ Αρσενόπουλος Ε.), Λαβαντσιώτης Λ. (80′ Παπαγιαννούλης Σ.).