Βαθμολογία

Επέστρεψε και πήρε βαθμό ο Παναγροτικός, 2-2 στην Ανάβρα

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό, στη μάχη της παραμονής, πρόσθεσε στο σακούλι του ο Παναγροτικός μετά το σημερινό (30/3) 2-2 στην έδρα της Ανάβρας για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Νίκαιας παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ανάβρα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και ανέβηκε στους 24, επτά παραπάνω από τη Νεάπολη, ενώ η Προοδευτική έχει πλέον 35, ισόβαθμη με το Μελισσοχώρι και έχοντας ξεμείνει από στόχους.

Παρότι αδιάφορη η Ανάβρα μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 8' πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Καραντώνη, ενώ στο 18' ο Παπαδόπουλος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Παναγροτικός απάντησε άμεσα και έτσι στο 21' μείωσε σε 2-1 με γκολ του Βλαχάκη, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έκανε το 2-2 με γκολ του Χριστοδούλου.

Διαιτητής: Στάικος Κ., Α’ Βοηθός: Δεδικούσης Γ., Β’ Βοηθός: Πάλλας Θ.

Προοδευτική Ανάβρας: Ξύτσας Κ., Ιμπρούσι Ε., Αποστόλου Ε., Τζαβέλλας Α., Ντόντος Κ., Κορδαλής Α., Καραντώνης Γ., Γιαννουλέας Κ., Παπαδόπουλος Δ., Γκαραλιάκος Α., Τσαγκάλας Ε. (82′ Παφίλης Χ.).

Παναγροτικός Νίκαιας: Σδούγκας Β., Γεωργόπουλος Α., Ψαρούλης Α., Χονδρονάσιος Δ. (59′ Δημόπουλος Χ.), Πανδρεμένος Χ., Σακελλαρίου Κ., Φουρίκης Χ., Σώκος Β., Βλαχάκης Ι., Χριστοδούλου Η. (90′ Ψαρούλης Δ.), Καφαντάρης Δ. (75′ Νικολακούλης Α.).