Βαθμολογία

Ένταση, πάθος και μοιρασιά στη Νεάπολη

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/3) αναμέτρηση στη Νεάπολη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Σε ένα ματς με ένταση, πάθος και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο τελικό 2-2, με τη Νεάπολη να προσθέτει ένα βαθμό στη μάχη της παραμονής με τον οποίο έφτασε τους 17, ενώ στους 35 είναι το αδιάφορο Μελισσοχώρι.

Το Μελισσοχώρι προηγήθηκε 0-2 χάρις σε δύο τέρματα μέσα σε δύο λεπτά, με τον Χαρούλη στο 20' και με τον Ζαφειρίου στο 22' και πήγε με το προβάδισμα αυτό στα αποδυτήρια. Στο 52' οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα με τον Γαρυφαλλόπουλο να βλέπει την κόκκινη από πλευράς Νεάπολης και τον Μανακούσιο από πλευράς Αστέρα.

Στο 75΄ο Μανώλης εκτέλεσε πέναλτι ο Κουκούτσης απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά σε δεύτερο χρόνο μείωσε σε 1-2. H Νεάπολη δεν παράτησε το ματς και δικαιώθηκε με το τέρμα του Μπάρδα, οκτώ λεπτά πριν την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου και με το οποίο ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λιάγκας έχασε μοναδική ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στον Αστέρα αλλά αστόχησε από την άσπρη βούλα με τον Παπαναστασίου να αποκρούει.

Διαιτητής: Χήτος Ν., Α’ Βοηθός: Γκάγκας Δ., Β’ Βοηθός: Δεληγιάννη Α.

Νεάπολη Λάρισας: Παπαναστασίου Ν., Μανδραβέλης Κ., Δεσπόπουλος Ι., Μπαλαούρας Α., Μπουχλαριώτης Α. (61′ Μέκρας Χ.), Μπάρδας Α., Μανώλης Ν., Γαρυφαλλόπουλος Ο., Δαλαμπύρας Χ. (28′ Μητσιάκος Θ.), Mbaye B., Κολομητρούσης Σ.

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης Σ., Σδράλης Β. (78′ Μαλαχτάρης Α.), Αβδουλάς Β., Αγγελούλης Λ., Μανακούσιος Θ., Μουμίν Μ., Χαρούλης Ε., Λιάγκας Γ. (90’+ Δανιλούλης Α.), Ζαφειρίου Θ. (86′ Διαμαντής Θ.), Νούσιας Β., Σδράλης Α.