Βαθμολογία

Από τα έντεκα βήματα βλέπει άνοδο το Μαυροβούνι, 0-2 το Μεσοχώρι

Νίκη που το ανεβάζει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ σημείωσε σήμερα (30/3) το Μαυροβούνι που επικράτησε με 2-0 στην έδρα του ουραγού Μεσοχωρίου για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Το Μαυροβούνι ήταν εύστοχο από τα έντεκα βήματα καθώς χρειάστηκε δύο πέναλτι για να νικήσει το Μεσοχώρι και να φτάσει τους 47 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΛ Αβέρωφ και δύο παραπάνω από τον τρίτο Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Ο Χατζηλιάδης στο 44' και στο 55' ευστόχησε στα δύο πέναλτι που υπέδειξε ο ρέφερι Ντελέζος διαμορφώνοντας και το τελικό 0-2 στη προσπάθεια της ομάδας του για την επιστροφή της στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι., Α’ Βοηθός: Καραμπούλας Θ., Β’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Ν. (60′ Αλιπρασίτης Μ.), Μούσιαρης Θ., Φραντζάς Ρ., Λέτσιος Γ., Μαρκούιας Ν. (60′ Καραγιάννης Ν.), Κουζιώνης Η., Καλογιάννης Ν., Πατσιτός Θ. (80′ Χαράλαμπος Κ.), Τσιάρας Η., Κουγιαγκάς Α.

ΑΟ  Μαυροβουνίου: Μαγαζιώτης Δ., Μπάγκας Δ., Νότας Γ., Μπαντζέλας Β., Κολιοφούτης Ι., Τατσέλος Ε., Τριάντης Α. (70′ Παπαμάνος Γ.), Μπαντζέλας Ν. (83′ Σιδέρης Γ.), Χατζηλιάδης Σ. (90′ Νότας Β.), Μπάγκας Α. (66′ Σπανός Β.), Σάπιος Π.