Βαθμολογία

(X)ορταστική ισοπαλία στο Ελευθεραί (PICS/VIDEO)

Ελευθεραί και Προμηθέας αναμετρήθηκαν το Σάββατο (30/3) για την Α1’ ΕΠΣΛ με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο φινάλε από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς στο 15’ το Ελευθεραί διαμαρτύρεται για πέναλτι (για χέρι σε αμυντικό). Πέντε λεπτά αργότερα ο Προμηθέας μπήκε μπροστά στο σκορ, στο 26’ το Ελευθεραί είχε απάντηση με οριζόντιο δοκάρι, πίεσε στην επανάληψη ο Προμηθέας και για δεύτερο γκολ, όμως από το 67’ μέχρι το τέλος η ομάδα του Ελευθεραί κινούνταν καλύτερα και έφερε το ματς στα ίσα στο 82’ (1-1).

Στο 3’ σουτ του Πότση η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 20’ μακρινή κάθετη μπαλιά του Δολμέ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Μόσιαλο και ο Πρισακάρου με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 26’ το σουτ του Παιδή μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50’ νέες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους (για χέρι σε αμυνόμενο του Προμηθέα). Ένα λεπτό μετά το σουτ του Παπαδόντα από κοντά έβγαλε ο Μόσιαλος. Στην επόμενη φάση ο Δολμές έβγαλε για τον Πότση, αυτό έκανε το σουτ από κοντά ο Μόσιαλος έβγαλε σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα χαμένη ευκαιρία για τον Προμηθέα, όταν την ασίστ έκανε ο Δολμές και ο Παπαδόντας έκανε το πλασέ, μεγάλη επέμβαση από τον Μόσιαλο σε κόρνερ.

Στο 67’ ωραία σέντρα το Μασρί για τον Παιδή, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 76’ καλό σουτ του Χατζή Γ. με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδημητρίου και στο 82’ ο Μασρί με ωραίο σουτ στη κίνηση έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1.

ΑΟ Ελευθερών (Δημήτρης Δανιλούλης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος, Βλησαρούλης, Δάσσιος, Χατζής Γ. (88’ Ανυφαντής), Μάστορας (53’ Καρβούνης), Καλφούντζος, Ζησόπουλος, Θεοδώρου (40’ Χατζής Κ.), Παιδής, Μασρί.  

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαδημητρίου, Πατσιούρας Ν., Παϊτέρης, Αλίου, Καρβουνάρης (77’ λ.τ. Πατσιούρας Β.), Σκαφιδάς, Παπαδόντας, Ψύρρας, Πρισακάρου, Πότσης, Δολμές (62’ Καπετανόπουλος).  

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Ντελέζος, Μπουρονίκος.

">http://

">http://

">http://

">http://