Βαθμολογία

Ματσάρα στα Βούναινα που δεν ανέδειξε νικητή (PICS/VIDEO)

Βούναινα και Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων αναμετρήθηκαν το Σάββατο (30/3) για την Α1’ ΕΠΣΛ με τις δύο ομάδες να αποσπούν στο τέλος από έναν βαθμό (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κατάφεραν για 15 λεπτά να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες. Στη συνέχεια τα Βούναινα ισορρόπησαν το παιχνίδι, ένα γκολ για του Αγίους Αναργύρους στο 39’ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Στην επανάληψη από το 55’ έπαιξαν με παίκτη λιγότερο, παρόλα αυτά ισοφάρισαν τα Βούναινα στο 60’, στο 71’ έγινε το 1-2 και στο 80’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Στο 1’ ο Δάσσιος ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ από κοντά, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 9’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Τζατζάκη αφού μέσα στη περιοχή έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Καραποστόλη.

Στο 13’ το σουτ του Βράκα κόντραρε σε αμυντικό, το ριμπάουντ ο Δοξαριώτης που έβγαλε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από κοντά ο Μερτζανίδης Φ. έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραποστόλη.

Στο 39’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μητρακούλης, ο επόπτης Μάνος σήκωσε για οφ σάιντ τον Τσιρβούλη, ο διαιτητής αφού τον συμβουλεύτηκε το πήρε πάνω του και μέτρησε το γκολ (0-1).

Στο 55’ ο Νεστορίδης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και τα Βούναινα έμειναν με παίκτη λιγότερο. Πέντε λεπτά αργότερα το κόρνερ εκτέλεσε ο Βράκας, την κεφαλιά ο Χατζηλιάδης για να φέρει το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 71’ τη σέντρα έβγαλε ο Αμαρλαριώτης, τη κεφαλιά ο Δάσσιος από κοντά για το 1-2 και στο 80’ πολύτιμος παίκτης ο Βράκας αφού με την απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 2-2.

Από το 82’ μέχρι την εκπνοή οι γηπεδούχοι είχαν χαμένες ευκαιρίες με Κατσιώτη και Τζατζάκη εκ των οποίων κάποιες έσωσαν με αυτοθυσία οι αμυντικοί.

ΑΕ Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησαρούλης (65’ Μούμος), Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Μερτζανίδης Φ., Ρουμελιώτης, Νεστορίδης, Τζατζάκης, Βράκας, Κυπαρίσσης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Ιωάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Δοξαριώτης, Ντουρουντάκης, Παναγιώτου, Αντωνίου, Κολοβός, Νούσιος, Τσιρβούλης, Αμαρλαριώτης (72’ Γκούγκλας), Μητρακούλης, Δάσσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Παραφέστας.

">http://

">http://

">http://