Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ κ-19 (PICS)

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ κ-19 το Σάββατο (30/3) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αφού γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, παρουσία ελάχιστου κόσμου και σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν όσο περισσότερο μπορούν.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατά διαστήματα έδειξαν πολύ καλή εικόνα σε όλες τις γραμμές. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να δείξει πολλά και η εικόνα της ήταν μέτρια. Μία καλή φάση στα πρώτα λεπτά για την ομάδα του Κώστα Ταξιάρχη και άλλη μία στο 90’ με τον Πινακά να κάνει την ατομική προσπάθεια και να αναγκάζει τον κίπερ της Τρίπολης να διώξει σε κόρνερ.

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε τα δύο τέρματα στο 17’, ο Τερεζίου με σουτ και στο 74’ με εκτέλεση πέναλτι o Τζίμας.

ΑΕΛ (Κώστας Ταξιάρχης): Σουλούκος, Μαλούσι, Μαλάκος, Τάρτας, Δημητρακούδης, Μπάμης, Δάκτυλας, Κοτσιανούλης (77’ Διγκόζης), Μουξιός (61’ Πινακάς), Χαλάτσης (61’ Ζαχαράκης), Ζιάκας.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Μανουσιάδης, Διαμαντόπουλος, Kumadey, Παπαδόπουλος, Alagbe, Τανουσάϊ (83’ Ζορμπάς), Alibaba, Γλέζος, Τζίμας, Κανελλόπουλος (82’ Κωτσόπουλος), Τερεζίου (77’ Καλογεράκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Πατέτσος, Νάκας.