Βαθμολογία

Αναβολή στην εκδίκαση της ένστασης τριών κατά του Αήττητου

Θα έχει μέλλον η υπόθεση της ένστασης που έχουν καταθέσει μεταξύ άλλων ο Απόλλων Πόντου, η Δόξα Δράμας και ο Αιγινιακό κατά του Αήττητου Σπάτων, προκειμένου να πάρουν στα χαρτιά τα παιχνίδια που έδωσαν με το συγκρότημα της Αθήνας.

Κι αυτό διότι στη σημερινή εκδίκαση στο πρωτοβάθμιο όργανο της Football League δόθηκε αναβολή για τις 12 Απριλίου στην υπόθεση που αφορά πάντως κι άλλους συλλόγους όπως η Κέρκυρα και ο Απόλλων Λάρισας.

Ο λόγος που δόθηκε η αναβολή έχει να κάνει με την έφεση που έχει ασκήσει ο Αήττητος κατά της απόφασης αποβολής του από το πρωτάθλημα και θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου. Μέχρι να τελεσιδικήσει λοιπόν η απόφαση της αποβολής η επιτροπή θεωρεί ότι δεν μπορεί να δικάσει τις υποθέσεις για τους αγώνες.

Αυτό πάντως δημιουργεί πρόβλημα στο πρωτάθλημα καθώς είναι πιθανό μέχρι και το τέλος του (5 Μαΐου) να μην έχει τελεσιδικήσει η απόφαση και να μη γνωρίζουμε αν οι ομάδες θα πάρουν ή όχι τους βαθμούς για τους αγώνες τους με τον Αήττητο.

Σε ό,τι αφορά, τέλος τις αποφάσεις της ΕΕΑ από το νομικό επιτελείο των ΠΑΕ που προσέφυγαν δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία, καθώς θεωρείται ότι δε συνδέεται η απόρριψη της καταγγελίας τους με την υπόθεση της διεκδίκησης των βαθμών. Αυτό που λέγεται είναι ότι απορρίφθηκαν διότι ήταν άνευ αντικειμένου, από τη στιγμή που ο Αήττητος έχει ήδη αποβληθεί από το πρωτάθλημα, με βάση την απόφαση της ΕΕΑ.

Πηγή: MetroSport