Βαθμολογία

Σίγουροι για Κάιπερς στον Ολυμπιακό οι Βέλγοι

Επανέρχεται στο προσκήνιο το... σίριαλ Ούγκο Κάιπερς. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο 22χρονος εξτρέμ θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Εργοτέλης είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ και πάρει και χρήματα για τη μεταγραφή, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε τη μετακίνηση, καθώς ήθελε να πάει... Πειραιά. Όπως γράφει η «HetlaatsteNieuws», αυτό θα γίνει, με τον Κάιπερς να παραχωρείται, μάλιστα, δανεικός για έναν χρόνο σε άλλη ομάδα. Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του, όπου εκφράζει τη σαφή προτίμησή του να συνεχίσει στην Ελλάδα.

«Από τον Εργοτέλη μου είπαν ότι δεν θα με άφηναν παίξω φέτος, αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Είχα προσφορές και το περασμένο καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε όλη τη σεζόν. Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ άμεσα να γίνω βασικός σε μία ομάδα Α' κατηγορίας στο Βέλγιο. Και έχω μία μικρή προτίμηση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι ένας νεαρός παίκτης, που δεν έπιασε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα το στάτους μου είναι ενός κορυφαίου σκόρερ στη Β' κατηγορία. Μετά από έναν χρόνο δεν με ξέχασαν», είπε χαρακτηριστικά. Έτσι κι αλλιώς ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οπότε μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.