Βαθμολογία

Κατάπτωση εγγυητικής επιστολής για Σπάρτη και Τρίκαλα

Μπλεξίματα τόσο για τη Σπάρτη όσο και για τον ΑΟΤ προέκυψαν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη (28/3), καθώς αποφασίστηκε η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής τους. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν καλύψει τα χρέη που έχουν προς πρώην παίκτες τους κι έτσι η ΕΕΑ προχώρησε στην προαναφερθείσα ενέργεια.

Από εκεί και πέρα, υπό διάσκεψη τέθηκε η εγγυητική επιστολή της Κέρκυρας στο αίτημα του ΕΑΚ Κέρκυρα ενώ αναβλήθηκε αυτή του Ηρακλή στα αιτήματα Νίκου Αμανατίδη και Γιάννη Τσαμούρη.

Τέλος απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει η Σπάρτη κατά του «Γηραιού» για παράτυπη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αλλά και αυτές των Απόλλωνα Πόντου, Δόξα Δράμας και Αιγινιακού κατά του Αήττητου, από τη στιγμή που η ομάδα των Σπάτων αποβλήθηκε. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΕΑ: «Αίτηση του ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ. 

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Αίτηση του τρίτου Γεωργίου Πολυμενέα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.  

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Ένσταση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ κατά της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΩΣ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Αίτηση του αθλητή Ευάγγελου Κουτσόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Αίτηση του βοηθού προπονητή Νικολάου Αμανατίδη και του τρίτου Ιωάννη Τσαμούρη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 11-4-19

Αίτηση των ΠΑΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ», «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» και «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ»  κατά της ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.   (Υπό διάσκεψη)

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ».