Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Στην δράση επιστρέφει το τριήμερο 30, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής, πέντε στροφές πριν το φινάλε.

Η ΑΕΛ μετά το 0-0 στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη ουσιαστικά καθαρίζει την υπόθεση παραμονή καθώς θα ανέβει στους 30 βαθμούς και μετά θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να κινδυνέψει. Από την άλλη και οι Αρκάδες έχουν 27 βαθμούς και γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη νίκη στη Λάρισα θα τους φέρει ουσιαστικά και με τα δύο πόδια στη μεγάλη κατηγορία. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/3) στις 19:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα καλυφθεί επίσης την ίδια μέρα και το σημαντικό ματς για την παραμονή, αυτό ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση που όποιος χάσει ...χάνεται. Ο Λεβαδειακός με 20 βαθμούς παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής, ενώ ο "Άγιαξ" της Ηπείρου με 23 ξέρει ότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα θα κρατήσει από κάτω τους Βοιωτούς, ενώ αν κερδίσει τότε θα μπορεί να ελπίζει στην απευθείας παραμονή. Σέντρα στις 17:15 στην αναμέτρηση αυτή.

Όσον αφορά τα ψηλά ο ΠΑΟΚ που θέλει ακόμα λίγους βαθμούς για τον τίτλο θα αγωνιστεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 19:00 στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη η οποία με 29 βαθμούς ακόμα κινδυνεύει και ψάχνει βαθμούς για να ηρεμήσει. Η μετάδοση της αναμέτρησης από το νέο αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ, το ΕΡΤ Sports. Επίσης από την ίδια συχνότητα την Πρωταπριλιά και το ματς του Παναθηναϊκού με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στις 19:00 σε παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Μαρτίου

17:15 Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 1

19:00 Λαμία - Πανιώνιος: ΕΡΤ Sports

19:30 ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: Novasports 1

Κυριακή 31 Μαρτίου

16:00 Άρης - ΟΦΗ: ΕΡΤ Sports

17:15 ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Novasports 2

19:00 Ξάνθη - ΠΑΟΚ: ΕΡΤ Sports

19:30 Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Novasports 1

Δευτέρα 1 Απριλίου

19:00 Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: ΕΡΤ Sports