Βαθμολογία

Δημάκος: «Παίζουμε τη ζωή μας με Πανιώνιο»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου έκανε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας του σμαραγδένιου νησιού Γιάννης Δημάκος ο οποίος αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο (30/3 15:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 21η αγωνιστική της Basket League.

O Koλοσσός βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στη τελευταία θέση και κινδυνεύει να αποχαιρετήσει μετά από αρκετά χρόνια την μεγάλη κατηγορία και αν θέλει να ελπίζει θα πρέπει να κερδίσει στο Βενετόκλειο τον Πανιώνιο, με τον άσο των Ροδιτών να τονίζει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα παίζει την ζωή της με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δημάκου:

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Είναι ...η ζωή μας στην κατηγορία και για αυτό το αντιμετωπίζουμε ως έναν τελικό. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εμάς, καθώς είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Τώρα, έχουμε μαζί μας και έναν καινούριο παίκτη, ο οποίος περιμένουμε να μας βοηθήσει. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Για άλλη μία φορά, θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει, φωνάζοντας από το πρώτο δευτερόλεπτο, όπως στο ματς με το Λαύριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εμάς, να πάρουμε τη νίκη και στο τέλος να δώσουμε στους φιλάθλους τη χαρά».