Βαθμολογία

Τέλος ο Τσακίρης από τον Αγροτικό Αστέρα

Παρελθόν από τα διοικητικά δρώμενα του Αγροτικού Αστέρα αποτελεί ο Κώστας Τσακίρης. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του Ευόσμου παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους, όπως εξήγησε ο ίδιος με δήλωσή του την Τετάρτη (27/3). Παράλληλα, η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση που τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

«ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Μ.Α.Σ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΩΝ/ΝΟ.

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ», αναφέρει η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα, ενώ ο ίδιος έκανε την εξής δήλωση για να μην υπάρχουν παρερμηνείες:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον Αγροτικό Αστέρα και στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη στο δύσκολο έργο τους. Η αποχώρηση μου έχει να κάνει με τις αυξημένες υποχρεώσεις και τον φόρτο εργασίας και τίποτα περισσότερο. Θα είμαι, μάλιστα, δίπλα στον Αγροτικό Αστέρα και τους ανθρώπους του σε ό,τι κι αν χρειαστούν»