Βαθμολογία

Μπελά: «Παλικάρια οι παίκτες μου»

Ο Απόλλων Λάρισας μετέτρεψε το εις βάρος του 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου σε 3-1 την Τετάρτη (27/3) και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αριάν Μπελά συνεχάρη τους παίκτες του που κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και τους αποθέωσε για τη δουλειάς στις προπονήσεις. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Λαρισαίων στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί έπαιζαν δύο ομάδες που είχαν στόχο να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση, καθώς έχουν απαιτητικό πρόγραμμα στη συνέχεια. Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε φοβισμένοι. Ο Απόλλων Πόντου προηγήθηκε και είχε τη δυνατότητα να σημειώσει κι άλλα δύο γκολ αλλά εμείς ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε στο 45’.  Στην ανάπαυλα μιλήσαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο μέρος κάναμε ακριβώς αυτά που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Βρήκαμε τις δυνάμεις να γυρίσουμε το παιχνίδι, που ήταν ντέρμπι, και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είναι παλικάρια και στις προπονήσεις και στους αγώνες και έχουν 43 παλικαρίσιους βαθμούς. Από σήμερα κιόλας ξεχνάμε τη νίκη και στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο οποίος έχει μία από τις καλύτερες ομάδες στη Β’ Εθνική.

Για το τι φταίει που ο Απόλλων Λάρισας δέχεται γρήγορα γκολ στα τελευταία παιχνίδια: «Είναι θέμα συγκέντρωσης. Αυτό έχω πει και στους παίκτες, ότι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι γιατί το ποδόσφαιρο θέλει επαγγελματισμό».