Βαθμολογία

Καλαϊτζίδης: «Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την άνοδο»

Προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ ο Απόλλων Πόντου και ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο ισοβαθμούσαν πριν την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης (27/3). Στις χαμένες ευκαιρίες ης ομάδας του στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αλλά και στα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν απογοητεύεται. Ο προπονητής του σωματείου της Καλαμαριάς θεωρεί ότι ο Απόλλων Πόντου μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση στη Β’ Εθνική και μέσω των μπαράζ να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Για μας ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο μέρος όπου στο μεγαλύτερο χρόνο της περιόδου αυτής με συνεχή κατοχή της μπάλας ελέγχαμε και ορίζαμε το ρυθμό του. Και με καλές συνεργασίες φτάσαμε σε φάσεις εκτέλεσης. Πετύχαμε μόνο ένα τέρμα σε αυτό το μέρος του πρώτου ημιχρόνου δυστυχώς για μας και παρ’ ότι είχαμε τον έλεγχό του από μια στημένη φάση ισοφαριστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα λάθη μας έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να φτάσει σε δύο τέρματα κι εκεί χάθηκαν όλα», είπε ο Καλαϊτζίδης και συνέχισε:

«Αυτή η ομάδα συγκροτήθηκε με στόχο τη δεκάδα. Οχι απλά πέτυχε να είναι μέσα στις δέκα ομάδες, αλλά έφτασε στο σημείο να διεκδικεί και τη δεύτερη θέση. Θα συνεχίσουμε να τη διεκδικούμε αυτή τη θέση που κατά τα φαινόμενα δίνει τη δυνατότητα μέσω αγώνων πλέι-οφ σε μια ομάδα να ανέλθει στη Σούπερ Λιγκ».