Βαθμολογία

Στους «4» του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Δαμασιακός (PICS/VIDEO)

Μαυροβούνι και Δαμασιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους την Τετάρτη (27/3) για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «4» και μάλιστα με ανατροπή (1-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Τις δύο ομάδες χώριζε μια ολόκληρη κατηγορία, παρόλα αυτά όμως το παιχνίδι ήταν δυνατό με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και να πετυχαίνουν στο 16’ το γκολ. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη είχαν στο 30’ όπου θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο 41’ ο Δαμασιακός έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 75’ έκαναν την ολική ανατροπή (1-2) που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Αμφίρροπο το παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Στο 7’ το πλάγιο εκτέλεσε ο Αμπατζίδης, που βρήκε τον Φούντα, έβγαλε για τον Λούτσο που δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ. Στο 10’ ο Τριάντης έβγαλε τη σέντρα για τον Χατζηλιάδη Σ. που έκανε το ψυλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βλιώρας. Στο 15’ καλό φάουλ του Μπακαΐμη, έδιωξε τον κίνδυνο με τις γροθιές ο Μαγαζιώτης.

Στο 16’ ωραία μπαλιά του Μπαντζέλα Ν. στην καρδιά της άμυνας, πολύ ωραίο τελείωμα από τον Βούκουτο, που έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 30’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Μαυροβούνι όταν ο Μπαντζέλας Ν. έβγαλε την βαθιά μπαλιά, για τον Χατζηλιάδη Σ., αυτός έκανε το σουτ, μπλόκαρε ασταθώς ο Βλιώρας, στο ριμπάουντ ο Βούκουτος που πριν προλάβει να κάνει το σουτ σταμάτησε ο αμυντικός.

Στο 40’ εκτέλεση κόρνερ του Αμπατζίδη, την κεφαλιά από κοντά ο Λούτσος στο δεύτερο δοκάρι, έδιωξε θεαματικά σε κόρνερ ο Μαγαζιώτης. Ένα λεπτό αργότερα, την ασίστ έβγαλε ο Μπακαΐμης για τον Λούτσο, αυτός έκανε το σουτ στην απέναντι γωνία για το 1-1.

Στο 43’ ο Μουσιάρης έβγαλε τη σέντρα για τον Μπακαΐμη μέσα στη περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαγαζιώτη. Στο 56’ ο Χατζηλιάδης Σ. έβγαλε τη σέντρα για τον Βούκουτο, που πέρασε και τον Βλιώρα, έκανε το σουτ έσωσε όμως ο αμυντικός.

Στο 75’ το φάουλ κέρδισε ο Μπακαΐμης, εκτέλεσε ο Νάτσης στο δεύτερο δοκάρι ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Και στο 78’ ο Μπάγκας Α. έδωσε την πάσα για τον Μπαντζέλα Ν. που πριν κάνει το σουτ τον σταμάτησε ο αμυντικός.

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Νότας, Κολιοφούτης, Τατσέλος (80’ Παπαμάνος), Τριάντης, Μπαντζέλας (88’ Μπαντζέλας Β.), Χατζηλιάδης Σ., Μπάγκας Α. (86’ Αρσένης Δ.), Βούκουτος.

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Ιωαννίδης, Ντόκος, Μπακαΐμης, Αμπατζίδης, Γεωργατζιάς, Τσιάλτας (90’ Αγραφιώτης), Νάτσης (85’ Λέτσιος Σ.), Μουσιάρης, Λούτσος, Φούντας (46’ Λόλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Ακρίβος, Καραγιάννης.

">http://

">http://

">http://