Βαθμολογία

Πρόκριση για Ηρακλή Λάρισας, ΠΟ Ελασσόνας και Δαμασιακό

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή (27/3) με την διεξαγωγή των τριών από τις τέσσερις αναμετρήσεις του τοπικού κυπέλλου εκεί που την πρόκριση στη τετράδα πήραν Ηρακλής Λάρισας, ΠΟ Ελασσόνας και Δαμασιακός.

Στην παράταση κρίθηκε το μεγάλο ματς της φάσης αυτής με τον Ηρακλή Λάρισας να πετά εκτός συνέχειας τον Φαλανιακό. Ο Γηραιός παρότι προηγήθηκε 2-0 στη κανονική διάρκεια, είδε τον Φαλανιακό να ισοφαρίζει σε 2-2, παρότι ο τελευταίος έπαιζε με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά στη παράταση ο Ηρακλής πέτυχε δύο τέρματα με τους Λάμπρου, Γκιουρσάνη και πήρε την πρόκριση μαζί με την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και της μάχης για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο ΠΟ Ελασσόνας απέναντι στον Τύρναβο τον οποίο νίκησε 2-0, πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά στην επανάληψη, ενώ δύσκολη πρόκριση για τον Δαμασιακό στην έδρα του, μοναδικού εκτός Α' ΕΠΣΛ εκπροσώπου του θεσμού, Μαυροβουνίου με νίκη 2-1. Μάλιστα το Μαυροβούνι προηγήθηκε στις αρχές της αναμέτρησης, ωστόσο με γκολ των Νάτση, Ιωαννίδη η ομάδα του Δαμασίου πήρε το εισιτήριο για τους "4".

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Ηρακλής Λάρισας - Φαλανιακός 4-2 (παράταση)

ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2-0

Μαυροβούνι - Δαμασιακός 1-2

Πέμπτη 28 Μαρτίου

15:30

Σμόλικας Φαλάνης - Κιλελέρ