Βαθμολογία

Πιτίνο: «Νίκη για να μπούμε στα play-off»

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού (28/3 21:00) αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο.

Ο 66χρονος προπονητής ανέφερε ότι η Ρεάλ είναι στις κορυφαίες θέσεις, ωστόσο όπως τόνισε η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη για να μπει στα play-off και αναφέρθηκε στα πολλά εκτός έδρας ματς στα οποία οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης ήθελαν μόνο νίκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Πιτίνο:

«Εμείς είμαστε η νούμερο δύο ομάδα στην άμυνα και δέκατη ή ενδέκατη στην επίθεση. Η Ρεάλ είναι στις κορυφαίες θέσεις, παίζει εξαιρετικά και στις δύο μεριές του παρκέ και έχει πολύ μεγάλα κορμιά. Μας έκαναν να ντραπούμε στο παιχνίδι τους. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε για να μπούμε στα playoffs. Και για να το κάνουμε θα πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά και να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το ματς με την Ρεάλ δήλωσε:

«Πάντα ήταν πιθανότητα η πρόκριση, δεν ήταν υπέρ μας, αλλά αν βελτιώνεσαι όλα είναι εφικτά. Στο κολέγιο κάποτε δεν είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Έπρεπε να κερδίσουμε πολλά ματς εκτός έδρας και τα καταφέραμε. Είμαι θιασώτης της θετικής σκέψης και πως αν πιστέψεις κάτι πολύ και δουλέψεις γι’ αυτό, μπορείς να τα καταφέρεις».