Βαθμολογία

Βασιλειάδης: «Αν θέλετε πρωτάθλημα 16 ομάδων, τότε...»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και της Super League με θέμα την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Την Super League εκπροσωπούν ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης μαζί με τον Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά και εκπρόσωποι των ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Πανιωνίου και Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League ζήτησαν να μην γίνει η αναδιάρθρωση και να παραμείνουν 16 οι ομάδες τη νέα σεζόν, αλλά να γίνει η αναδιάρθρωση την μεθεπόμενη σεζόν. Παράλληλα ζήτησαν να ισχύσει του χρόνου και το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ το οποίο θα ίσχυε αν υπήρχε η μείωση των ομάδων.

Αυτά τα δύο προκάλεσαν την λογική αντίδραση του Βασιλειάδη ο οποίος τους το ξέκοψε και τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπει σε καμία διαδικασία συζητήσεων για κάτι που είχε συμφωνηθεί από όλους το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αν θέλετε πρωτάθλημα 16 ομάδων, τότε καλή σας επιτυχία. Εγώ την κολοκυθιά δεν πρόκειται να την παίξω. Και κακώς μπήκα πέρυσι και σας βοήθησα».