Βαθμολογία

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο Άγγελος Χαριστέας

Το σήμα και τους υποψήφιους με την παράταξη «Απόστολος Τζιτζικώστας Αλληλεγγύη», παρουσιάζει αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το όνομα της παράταξης δεν άλλαξε ενώ το λογότυπο του συνδυασμού «Απόστολος Τζιτζικώστας Αλληλεγγύη» σε μπλε και πορτοκαλί χρώμα, είναι ένα δακτυλικό αποτύπωμα, παρόμοιο με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί λίγους μήνες πριν, κατά την διαδικτυακή καμπάνια που έκανε ο Περιφερειάρχης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την Μακεδονία» σχολίασε ο κ. Τζιτζικώστας στο εισαγωγικό βίντεο όπου παρουσίασε σε λίγα λεπτά το έργο που επιτέλεσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του την τελευταία πενταετία. Μεταξύ των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν είναι και ο ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004, Άγγελος Χαριστέας.

Υποψήφιοι με τον κ. Τζιτζικώστα κατεβαίνουν ακόμα τρεις βετεράνοι αθλητές. Ο λόγος για τους Λάκη Παπαϊωάννου και Ντίνο Κούη, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες εκλογές και τον Νίκο Σταυρόπουλο, βετεράνο καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τεχνικό διευθυντή σήμερα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

πηγή: protothema.gr