Βαθμολογία

Με επιστροφές η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Την προετοιμασία του για το αυριανό (27/3 15:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, για την 24η αγωνιστική της Football League, ολοκλήρωσε σήμερα (26/3) ο Απόλλων Λάρισας.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός του Απόλλωνα Άριαν Μπελά ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες.

Σε αυτήν επιστρέφουν, αφού εξέτισαν την ποινή τους λόγω καρτών, οι Δημήτρης Σουλιώτης, Λούκας Ράμος, αλλά και ο Λούκας Πολέτο, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι.

Γι αυτό το κρίσιμο, από βαθμολογικής απόψεως, παιχνίδι η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους φιλάθλους της πόλης, για να βρεθούνε στο γήπεδο και να βοηθήσουν τους παίκτες, να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η λαρισινή ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί φέτος, στο πρωτάθλημα της Football League.

Η βοήθεια όλων είναι σημαντική, για τον Απόλλωνα Λάρισας που προσπαθεί να πρωταγωνιστεί σε αυτόν τον δύσκολο μαραθώνιο, κόντρα σε πολλές ομάδες μοναδικούς εκπροσώπους μεγάλων πόλεων.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν οι: Μαντζάρης (Τ), Γκέκας (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Αγιώτης, Καρατάσιος, Καμπέρης, Χατζής, Μπραμπίγια, Τασιούλης, Λουκάο, Λίταινας, Ράμος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Γκουντρουμπής, Ζίκο, Μπιμάι, Ρενάτο.