Βαθμολογία

Πολίτης: «Πάμε για νίκη στη Λάρισα»

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» έκανε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Πολίτης ο οποίος μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας, αλλά και για το παιχνίδι στη Λάρισα με τον έτερο Απόλλωνα.

Ο πορτιέρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι και στη Λάρισα η ομάδα του πάει για τη νίκη, ενώ τόνισε επίσης ότι τα προβλήματα, έφεραν το σύλλογο ακόμα πιο κοντά και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα είναι μία οικογένεια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Πόντου:

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή:

«Όλη η ομάδα έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας. Ο στόχος μας είναι και μαθηματικά να είμαστε στη δεκάδα και με τη βοήθεια του Θεού κοιτάμε και παραπάνω. Εννοείται πως θα δώσουμε τα πάντα και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, αυτό δε χρειάζεται να σας το πω και το δείχνουμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αν τους επηρέασαν:

«Μας έκαναν ακόμη πιο δυνατούς, είμαστε μια οικογένεια, προπονητές και παίκτες, είμαστε μια οικογένεια. Τα δύσκολα μας έφεραν πιο κοντά στα εύκολα είναι όλοι δίπλα μας, στα δύσκολα δεν είναι».

Για το παιχνίδι στη Λάρισα:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και εμείς θα πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Και τα έξι παιχνίδια που απομένουν είναι όλα δύσκολα, όμως αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύουμε πιο πολύ πλέον».