Βαθμολογία

Για θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα

Με το δεξί μπήκε η Εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020 μετά τη νίκη της με 2-0 στο Λιχτενστάιν και σήμερα (26/3 21:45 OPEN TV, COSMOTE SPORT 1) δίνει το δεύτερο παιχνίδι της με αντίπαλο τη Βοσνία στη Ζένιτσα.

Η Γαλανόλευκη έβγαλε την υποχρέωση με το αδύναμο Λιχτενστάιν και σήμερα ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα ει δυνατόν και τη νίκη προκειμένου να γίνει αφεντικό του ομίλου, όσον αφορά την δεύτερη θέση και την πρόκριση καθώς η πρώτη εύκολα ή δύσκολα θα πάει στην Ιταλία.

Σίγουρα η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς οι Βόσνιοι θέλουν τη νίκη για να γίνουν εκείνοι φαβορί για την πρόκριση. Η Εθνική ομάδα στη τελευταία της επίσκεψη εκεί στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία και είχε πάρει την δεύτερη θέση, πριν αποκλειστεί στα μπαράζ από την μετέπειτα φιναλίστ Κροατία.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Κώστα Μήτρογλου, στη θέση του οποίου κλήθηκε ο Φιορίν Ντουρμισάι. Αναφορικά με την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις και όλα θα φανούν ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει ο Μακεδόνας τεχνικός.